Onze expertadvies
Skin care home

BLOG

Lees meer over uw huidtype en verschillende huidindicaties

Onze expertadvies

 • Reinigers

  Elk effectief huidverzorgingsprogramma begint met een reiniger. Essentieel voor het verwijderen van vuil, make-up en ander vuil - en het voorbereiden van de huid op gerichte behandelingen en vochtinbrengende crèmes. Ontdek alles wat u moet weten over reinigingsmiddelen en ontdek hoe u de beste CeraVe-optie kiest voor uw specifieke huidtype en problemen.

  Meer weten
 • Gevoelige Huid

  Alle huidtypes - inclusief droge, olieachtige en acnegevoelige huid - kunnen gevoeligheid ervaren in de vorm van roodheid, branderig gevoel en prikkelend gevoel. Ontdek meer over uw gevoelige huid, inclusief symptomen, triggers, oorzaken en tips om ervoor te zorgen.

  Meer weten
 • Eczeem

  Als u een rode, jeukende uitslag met blaren heeft, kunt u deze veel voorkomende huidaandoening hebben. Het komt meestal voor op de armen en achter de knieën, maar eczeem kan ook in het gezicht voorkomen, vooral bij kinderen en baby's. Lees meer over eczeem, inclusief veel voorkomende triggers en tips voor verlichting.

  Meer weten
 • Ruwe & Bumpy Huid

  Heeft u een huid die ruw en hobbelig aanvoelt? Lees meer over keratosis pilaris en andere veelvoorkomende huidaandoeningen die een ruwe, hobbelige of schilferende huid kunnen veroorzaken, en vind tips voor de behandeling ervan.

  Meer weten
 • Jeukende huid

  De eerste stap om verlichting te krijgen van jeukende huid, is de bron kennen. Of het nu gaat om uitdroging, een nieuw wasmiddel, een onderliggende gezondheidstoestand of iets anders - verschillende factoren kunnen bijdragen aan een jeukende huid over het hele lichaam. Ontdek de mogelijke oorzaken en tips om het te helpen verlichten.

  Meer weten
 • OOGCONTOUR

  De huid onder de ogen amper vetweefsel bevat en dus heel dun en gevoelig is. Het is ook een feit dat wanneer we ouder worden, onze huid dunner wordt. Wil je een jonge, stralende en gezonde huid? Volg ons advies.

  Meer weten
 • OUDERE HUID

  Wanneer we ouder worden, verliest onze huid geleidelijk haar vermogen om de vochtbalans en hydratatie op peil te houden. De huid kan dus haar taak als beschermer tegen agressoren niet langer ten volle uitvoeren waardoor leeftijdsgebonden droogtes verschijnen.

  Meer weten
 • DONKERE OF GEMENGDE HUID

  Een donkere of een gemengde huid heeft de neiging makkelijk uit te drogen. De uitdrogingsproblemen zijn goed waarneembaar na het douchen: amper afgedroogd zal de huid neiging tot schilfering vertonen.

  Meer weten
 • HUID VAN KINDEREN

  De huid van een boorling of een kind is anders de jouwe. Hoewel ze uit hetzelfde aantal lagen bestaat als die van een volwassene, is de huid van een baby of een kind 5 tot 6 keer dunner. Bovendien reageert ze sterker op externe agressies.

  Meer weten
 • DROGE HUID

  De symptomen van een droge huid zijn talrijk. Het veroorzaakt vaak een trekkerig gevoel, jeuk, roodheid of schilfering.

  Meer weten