SPF
Anti-Onzuiverheden Verzorging
blemish-control-gel

Anti-Onzuiverheden Verzorging

Acnebehandeling met 2% salicylzuur VRIJ VAN UITDROGENDE ALCOHOL

Hydraterende acnebehandelingsgel voor het hele gezicht

CeraVe Acne Control Gel is een hydraterende, dagelijkse acnebehandeling met 2% salicylzuur die acne verwijdert en nieuwe puistjes helpt voorkomen. Het biedt ook een zachte exfoliatie met alfa- en bèta-hydroxyzuren (AHA en BHA) die het uiterlijk van de poriën helpen verbeteren, samen met kalmerende niacinamide en barrièreversterkende ceramiden.

Een effectieve acne behandeling is essentieel voor het behouden van een heldere, gezonde teint. Salicylzuur is een heilzaam ingrediënt voor het verwijderen van acne en het voorkomen van nieuwe puistjes, en een product dat zachte exfoliatie biedt en de zichtbaarheid van poriën kan helpen minimaliseren. Een olievrije, niet-uitdrogende acnegel met alfa- en bèta-hydroxyzuren (AHA en BHA) kan ervoor zorgen dat de huid er glad en stralend uitziet zonder de natuurlijke beschermende barrière van de huid in gevaar te brengen of de huid uit te drogen.

CeraVe is het #1 door dermatologen aanbevolen merk voor hydraterende crèmes voor acne*, en onze nieuwe Acne Control Gel is een lichtgewicht, hydraterende acnebehandeling voor het hele gezicht die glycol- en melkzuur-AHA's plus BHA-salicylzuur bevat. Deze milde maar effectieve exfoliërende formule verwijdert acne, helpt de vorming van nieuwe acne-vlekken te voorkomen en minimaliseert het uiterlijk van de poriën, terwijl de huidtextuur en het uiterlijk van gladheid worden verbeterd. Acne Control Gel is olievrij, vrij van uitdrogende alcohol en zacht voor de huid, en vult de beschermende barrière van de huid aan met 3 essentiële ceramiden, kalmeert de huid met niacinamide, helpt de huid er na 3 dagen merkbaar helderder uit te zien en behoudt een gezonde huid bij dagelijks gebruik.

*#1 aanbevolen niet-OTC-moisturizermerk voor een huid die gevoelig is voor acne. Bron: IQVIA, ProSource-enquête, 1-11-2019-31-10-2020.


Actieve ingrediënten: SALICYLZUUR 2% Inactieve ingrediënten: WATER, GLYCERINE, NATRIUMHYDROXIDE, GLYCOLZUUR, MELKZUUR, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMEER, CETEARYLALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFAAT, TRIETHYLCITRAAT, NATRIUMHYALURONAAT, NATRIUMLAUROYLACTYLAAT, CHOLESTEROL, CHLOORFENESINE, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAANGOM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOËZUUR

 

Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten van de producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele ingrediëntenlijst, zodat je zeker weet dat deze geschikt is voor jouw persoonlijk gebruik.

(Voor bijgevulde producten in de winkel moet de meest actuele ingrediëntenlijst lokaal worden verkregen na het bijvullen van het product op het verkooppunt).

 • Glycol- en melkzuur (AHA's): helpen de huidtextuur gelijkmatiger te maken voor een gladdere huid
 • Salicylzuur (BHA): Behandelt acne en dringt door in de poriën om nieuwe puistjes te helpen voorkomen
 • MVE-technologie: zorgt voor een gestage afgifte van hydratatie, de hele dag door
 • Ceramiden: helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen
 • Niacinamide: helpt de huid te kalmeren
 • Niet-comedogeen
 • Vrij van olie, parfum en parabenen
 • Vrij van uitdrogende alcohol
 • Dermatologisch getest
 • Reinig de huid grondig voordat je dit product aanbrengt
 • Aanbevolen voor gebruik 's avonds
 • Bedek het hele betreffende gebied één tot drie keer per dag met een dunne laag
 • Omdat overmatige uitdroging van de huid kan optreden, begin je met één keer per dag aanbrengen en vervolgens geleidelijk te verhogen tot twee- of driemaal daags, indien nodig of zoals voorgeschreven door een arts
 • Als hinderlijke droogheid of vervelling optreedt, verminder dan het aanbrengen tot één keer per dag of om de dag

Zonnebrandwaarschuwing: dit product bevat een alfahydroxyzuur (AHA) dat de gevoeligheid van je huid voor de zon en met name de kans op zonnebrand kan vergroten. Gebruik een zonnebrandcrème, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

Producten die je misschien leuk vindt

Message
Download Chrome