SPF

Hyaluronzuur is een suiker die van nature door het lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur wordt in hoge concentraties in de huid aangetroffen en is essentieel voor het behoud van de vochtbalans van je huid. Het is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van je huid en helpt je huid een gladde textuur te geven. Hyaluronzuur, dat ook wordt aangetroffen in de vloeistof rond de ogen en gewrichten, werkt als een spons die water kan aantrekken en vasthouden, waardoor het een uitstekend niet-comedogeen hydraterend ingrediënt is. De natuurlijke productie van hyaluronzuur door de huid neemt af met de leeftijd. Daarom is het belangrijk om de huid aan te vullen met huidverzorgingsproducten die dit ingrediënt bevatten.

Belangrijke dingen die je moet weten over Hyaluronzuur

  • Hyaluronzuur wordt gebruikt als hydraterend bestanddeel in een breed scala aan producten, en het wordt vaak aangetroffen in producten die bestanddelen bevatten zoals salicylzuur en retinol om te helpen vocht aan te trekken en vast te houden in de huid.

  • Hyaluronzuur zit in reinigers, micellair water, lotions, crèmes en serums. Gebruik deze producten zoals aangegeven om te profiteren van hun hydraterende en verzachtende werking. De mildheid van hyaluronzuur maakt het een geschikt bestanddeel om op te nemen in formules die geschikt zijn voor de gevoelige huid of delicate zones zoals rond de ogen.

  • Hyaluronzuur helpt het vochtgehalte van je huid op peil te houden. Wanneer hyaluronzuur wordt aangebracht, vormt het een hydraterende laag over de huid die zacht en glad aanvoelt. Naast het hydrateren van het huidoppervlak helpt hyaluronzuur ook om de huid te verstevigen, te kalmeren en voller te maken.

  • De huid bevat van nature hyaluronzuur. Hoe jonger de huid, hoe meer hyaluronzuur er aanwezig is om de huid gehydrateerd te houden. Het hyaluronzuurgehalte neemt na verloop van tijd af, waardoor het vermogen van de huid om vocht aan te vullen afneemt.

  • Hyaluronzuur is een ideaal ingrediënt voor alle huidtypes omdat het niet-comedogene hydratatie biedt zonder zwaar of vettig aan te voelen. Het niveau van hyaluronzuur daalt van nature met de leeftijd, daarom is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te kiezen die je huid aanvullen met dit bestanddeel.

  • Hyaluronzuur is een zeer effectief hydraterend ingrediënt voor de hele huid, van top tot teen, en het kan helpen bij het herstellen van langdurige hydratatie van de droge huid, inclusief de handen en voeten.

Message
Download Chrome