SPF

Het CeraVe-verhaal begon in 2005 nadat experts merkten dat veel huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis en een droge huid allemaal één ding gemeen hadden: een aangetaste huidbarrière. CeraVe is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en biedt een complete lijn huidverzorgingsproducten die drie essentiële ceramiden bevatten, verbeterd met een revolutionair toedieningssysteem om de natuurlijke beschermende barrière van de huid te helpen herstellen.

Wetenschap die diep gaat

De formulering van huididentieke ceramiden met MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) was de geboorte van CeraVe. We hebben de enige lijn huidverzorgingsproducten met een unieke mix van drie essentiële ceramiden, plus gepatenteerde MVE-technologie die geleidelijk onze met ceramide verrijkte formule vrijgeeft over een langere periode. MVE is als een bol met een reeks lagen die langzaam oplost, waardoor de ingrediënten in de huid vrijkomen. Het product blijft werken nadat het is aangebracht en hydrateert de huid de hele dag met slechts één keer aanbrengen. Dit systeem helpt, samen met onze unieke combinatie van huididentieke ceramiden, de bestaande ceramiden van de huid aan te vullen, verlicht de droge huid door vochtverlies te verminderen, verhoogt de hydratatie en helpt de huidbarrière te herstellen.

FeaturedArticle_DevDerms

Developed with Derms

Dermatologist Recommended Skincare

CeraVe is the #1 dermatologist recommended moisturizer brand. Whether you need products for your sensitive, oily, acne-prone, combination or normal skin, need a soothing moisturizer for your baby, have specific skin concerns, like eczema or psoriasis, or just want a hydrating serum or anti-aging cream, CeraVe can help.

Message
Download Chrome