SPF

Niacinamide, ook gekend als vitamine B3, speelt een belangrijke rol om de huidbarrière te helpen herstellen en te verzachten. Het effect van niacinamide op de huidbarrière werd voor het eerst bestudeerd in 1976 en sindsdien is het een populair cosmetisch ingrediënt geworden in verzorgingsformules voor onzuiverheden, pigmentvlekken en roodheden.

Belangrijke dingen die je moet weten over Niacinamide

  • Niacinamide kan de huid helpen kalmeren en heeft ook antioxiderende eigenschappen. Daarnaast wordt het vaak gebruikt in formules die zijn gemaakt om huidverkleuringen en andere zichtbare tekenen van schade door omgevingsfactoren te helpen verbeteren.

  • Niacinamide zit in verschillende huidverzorgingsproducten, waaronder cleansers, lotions en crèmes. Gebruik deze producten gewoon zoals aangegeven. De mildheid van niacinamide maakt het geschikt voor formules die geschikt zijn voor de gevoelige huid.

  • Formules met kalmerende niacinamide kunnen geschikt zijn voor de meeste huidtypes, ook de gevoelige en acnegevoelige huid. Niacinamide wordt niet van nature door het lichaam aangemaakt, dus om te profiteren van de voordelen van niacinamide, moet je huidverzorgingsproducten kiezen die speciaal zijn geformuleerd en dus niacinamide bevatten.

Message
Download Chrome