SPF
Banner Image

Wat je moet weten

CeraVe is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en is het nummer 1 door dermatologen aanbevolen hydraterende merk. Of je nu producten nodig hebt voor de gevoelige, vette, gemengde of normale huid of een huid met neiging tot acne, een verzachtende hydraterende crème voor je baby zoekt of specifieke huidproblemen hebt, zoals eczeem of psoriasis, of als je gewoon een hydraterend serum of een anti-verouderingscrème wilt, CeraVe kan helpen1.

Feiten Over CeraVe

  • De unieke combinatie van 3 essentiële ceramiden in CeraVe (ceramide 1,3 en 6-II) helpt de aanwezige ceramiden in de huid aan te vullen, de droge huid te verzachten, waterverlies te beperken en de huidbarrière te herstellen.
  • De revolutionaire Multi-Vesiculaire-Emulsie Technologie (MVE) werd ontwikkeld door CeraVe. Deze geeft hydraterende bestanddelen af gedurende 24 uur, laag per laag, om de huid zacht te houden gedurende de dag.
  • CeraVe biedt vandaag een verzorging voor iedereen, ontwikkeld met de expertise van dermatologen. CeraVe won meer erkenningen van de Nation Eczema Association dan welk ander soortgelijk merk dan ook dankzij de toegankelijke, dermatologisch ondersteunde oplossingen om de huid te hydrateren en te herstellen.

In 2005 ontwikkelden de dermatologen van CeraVe een lijn huidverzorgingsproducten verrijkt met een mengsel van drie essentiële ceramiden om de natuurlijke barrière van de huid te helpen herstellen. Onze huidverzorgingsproducten zijn nog steeds geworteld in de wetenschap van de dermatologie en omvatten tegenwoordig meer dan 90 artikelen in acht categorieën, zoals reinigers en hydraterende producten voor het gezicht en voor het lichaam, gezichtsserums, zonnebrandmiddelen en babyverzorgingsproducten. Daarnaast zetten we ons in voor de voortdurende ontwikkeling van veilige, effectieve huidverzorgingsproducten, gebaseerd op de expertise van dermatologen..

Door dermatologen goedgekeurde huidverzorging

Onze producten zijn niet alleen ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, maar CeraVe is het #1 door dermatologen aanbevolen hydraterende merk. CeraVe bevat drie essentiële ceramiden om de natuurlijke barrière van de huid te helpen herstellen met continue afgiftetechnologie voor hydratatie de hele dag door, en biedt effectieve, dermatologische huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes. CeraVe wordt wereldwijd breed onderschreven door huidverzorgingsorganisaties en heeft meer Seal of AcceptanceTM-prijzen ontvangen van de National Eczema Association dan enig ander merk.

Message
Download Chrome